Mijn boek is bijna klaar :D Nog een paar hoofdstukken uitwerken, nog wat correctiewerk, nog wat illustraties en dan in gesprek met de uitgever.

Mijn boek gaat over de gevolgen van borstverzorging, het effect op je hele lichaam, je geest en je emoties. Veel kun je zelf en het is mijn intentie om je aan te moedigen en te ondersteunen.

Hoe dan? Dat ben ik nog aan het doorvoelen. Ik zet te denken aan trajecten van 1 week in de natuur ergens in de bergen. Helemaal tot jezelf komen, jezelf leren kennen en liefhebben. Na een week gevuld met inzichten, rust, healingen en massages kom je als een andere vrouw terug. Zelfverzekerd, energiek, stralend en klaar voor de 'rest' van je leven.

Ik ben nog op zoek naar een geschikte ruimte, een oude boerderij of zo met voldoende ruimte om in huis bezig te zijn maar ook, waar je buiten allerlei activiteiten kunt ondernemen.


Weet jij iets? Ik hoor het graag.

*****************************************************************************************************'Jij en je borsten'
De kogel is door de kerk
, de eerste letters staan op papier, er is een boek in wording. Ik kon er niet meer omheen, Veron Goemans kwam in mijn leven, een schrijverscoach, een uitgever kwam in zicht. Nu alleen het boek nog.

De blauwdruk is klaar, de eerste letters staan op papier, de lezersgroep is samengesteld. Nu opzoek naar een tekenaar, iemand die een filmpje voor mij maakt, en iemand die een voorwoord schrijft. Spannend allemaal :D

******************************************************************************************************

Luister voor wie ik dit boek schrijf